Απεργιακή Συγκέντρωση Εργατικής Πρωτομαγιάς 2013 , ημέρα Μ.Τετάρτη 10:30 μπροστά στο ΕΚΘ

23 Απρ 2013


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
               Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης καλεί τους εργαζόμενους της πόλης, να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς που θα πραγματοποιηθεί 1η Μάη, ημέρα Μ. Τετάρτη και ώρα 10:30 μπροστά στο Ε.Κ.Θ.               Η Πρωτομαγιά, ημέρα τιμής και μνήμης για τους εργαζόμενους, βρίσκει σήμερα όλους τους Έλληνες σε κοινωνικό, οικονομικό και ηθικό μαρασμό. Οι πολιτικές της ύφεσης, της λιτότητας και της φοροεπιδρομής έχουν εκτοξεύσει τα ποσοστά της ανεργίας σε δυσθεώρητα ύψη, έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους σε απαράδεκτες μειώσεις μισθών και έχουν μετατρέψει το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία σε ανεκπλήρωτο όνειρο.
                Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα ΑΠΕΡΓΙΑΣ και όχι κινητή εορτή, όπως η κυβέρνηση προσπάθησε να επιβάλλει. Η 1η Μαΐου, σήμερα, πιο επίκαιρα μας υπενθυμίζει πως πρέπει να δώσουμε τους δικούς μας αγώνες, να αντιπαλέψουμε την κατάσταση στην οποία μας έχουν οδηγήσει. Γι’ αυτό και όλοι μαζί, συνδικάτα, εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, νέες και συνταξιούχοι δίνουμε τη δική μας απάντηση στις πολιτικές και στα σχέδια τους που δεν έχουν τέλος.
              Το ΕΚΘ απευθύνει αγωνιστικό προσκλητήριο και καλεί όλους τους εργαζόμενους να τιμήσουν την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, με τη συμμετοχή τους στην ΑΠΕΡΓΙΑ και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την 1η ΜΑΗ 2013, ημέρα Μ. Τετάρτη και ώρα 10:30 μπροστά στο ΕΚΘ.

                                                                    
                                        Για τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 του Ε.Κ.Θ 
                                 Ο Πρόεδρος              Ο Αν.Γραμματέας
                           Π. Τσαραμουλίδης           Α. Αραμπατζής                
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah