ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ TILBURY

7 Σεπ 2012

Οι Tilbury Dockers να επιτεθεί και πάλι από την εταιρεία του, Forth Ports. Αυτή την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, ρίχνοντας μακριά τους όρους και τις προϋποθέσεις για τους εργαζόμενους που απασχολούνται λιμάνι στη θαλάσσια τερματικό θαλάσσιες μεταφορές μικρών αποστάσεων και να αντικαταστήσει πολύ κατώτερα. Η τοπική ένωση έχει αγωνοδίκες αμέσως αντίθεση με αυτά μέτρησης Χ και έχει πει την εταιρεία ότι τα θέματα αυτά δεν είναι διαπραγματεύσιμα.
Πηγή: Tilbury Ένωσης Λιμενεργατών Τοπικό Υποκατάστημα

Η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι θα έχει συναντήσεις με τους εργαζόμενους να επικοινωνούν απευθείας με τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών φορέων και δεν θα είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτές τις συνεδριάσεις. Σε απάντηση, συνδικαλιστές έκαναν έκκληση για μια ψηφοφορία των μελών για την έναρξη της απεργίας.
Ιστορία:
Το 2011, Forth Λιμάνια αγοράστηκε από Arcus Συνεργάτες Υποδομών, ο οποίος αμέσως πήγε στην εκστρατεία ενάντια στην απεργία ένωση του λιμανιού σε όλα τα λιμάνια στο Ηνωμένο Βασίλειο που είχε αποκτήσει.

Arcus Συνεργάτες Υποδομή - Euroports
Arcus είναι μεγαλομέτοχος σε Euroports, Euroports κατέχει και λειτουργεί περισσότερα από 20 λιμενικούς τερματικούς σταθμούς 7 χώρες της ηπειρωτικής Ευρώπης, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Βουλγαρία, έχει επίσης ένα σχετικό τερματικό σταθμό στην Κίνα. Euroports είναι η 2η μεγαλύτερη και πιο διαφοροποιημένη χειριστής του ξηρού χύδην λιμάνια της ηπειρωτικής Ευρώπης, καθώς και η διαχείριση του περισσότερα από 50 άλλα διαφορετικά προϊόντα.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, Arcus είναι ο κύριος μέτοχος (62%) σε Forth Ports, η οποία δραστηριοποιείται σε 8 λιμάνια της Αγγλίας και της Σκωτίας. Οι λιμένες αυτοί χειρίζονται τα δοχεία, τα δασικά προϊόντα, γενικού φορτίου, ξηρού και υγρού χύδην φορτίου.
Arcus - http://www.arcusip.com
Euroports - http://www.euroports.com/
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah