ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΙΜΑΝΙΑ: Απελευθέρωση του δυναμικού ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, 25 με 26 Σεπτέμβριος 2012

7 Σεπ 2012

Πηγή: http://www.portsconference2012.eu
Στις 25-26 Σεπτεμβρίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή φιλοξενεί τη Διάσκεψη «Απελευθέρωση του δυναμικού ανάπτυξης" για την Ευρωπαϊκή Λιμενική Πολιτική αξιολόγησης στις Βρυξέλλες.

Το συνέδριο, που διοργανώθηκε Στο πλαίσιο της αναθεώρησης της πολιτικής λιμένων, θα επιτρέψει Αντιπρόεδρος της Επιτροπής κ. Siim Kallas, οι βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι αρχές των κρατών μελών και τα ενδιαφερόμενα μέρη για να συζητήσουν τις προκλήσεις ευρωπαϊκοί λιμένες αντιμετωπίζουν σήμερα και τους τρόπους για να ξεκλειδώσετε την πλήρη ανάπτυξή τους απαραίτητη ως πιθανοί κόμβοι του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών. Αυτό θα είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσει επίσης τα αποτελέσματα από τη στοχοθετημένη διαβούλευση με τους ενδιαφερομένους, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο.


Ένα κεντρικό μέρος του συνεδρίου θα είναι ο ρόλος των λιμένων ως Επίσης κλειδί κόμβους των πανευρωπαϊκών διαδρόμων 2030: Μια σημαντική καινοτομία του νέου Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών (ΔΕΔ-Μ) των κατευθυντήριων γραμμών είναι η εισαγωγή του 10 πανευρωπαϊκούς διαδρόμους εφαρμογής . Κάθε διάδρομος πρέπει να περιλαμβάνει τρεις τρόπους μεταφοράς, τρία κράτη μέλη και δύο διασυνοριακά τμήματα τουλάχιστον. Όλοι οι διάδρομοι αρχίσουν και / ή τέλος σε ένα λιμάνι και διασχίζουν έναν ή περισσότερους λιμένες εσωτερικής ναυσιπλοΐας.
Η IDCE θα συμμετέχουν στην κοινωνική προοπτική για Λιμάνια - Θέματα Εργασίας σεμινάριο στις 25 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.portsconference2012.eu/home.html
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah