ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΘΥΠΑΤΟΥ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ:

3 Ιουλ 2012

Εχθές 02-07-12 επεσκέφθη το Υ.Ε.Ν.  ο Γερμανός ανθύπατος
κ. Ηορστ  ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ  για επιθεώρηση.
Κατά την επιθεώρηση ρώτησε τον ΥΕΝ κ Μουσουρούλη γιατί
λειτούργησε πάλι το Υ.Ε.Ν υπό τη παλιά του μορφή.
Ήθελε τα τρία καταργηθέντα υπουργεία Μακεδονίας-ΥΕΝ-Τουρισμού νεκρά, για τους κρυφούς πόθους και σκοπούς της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, όπως τα κατάργησε ο αλήστου μνήμης μεγάλος εφιάλτης του Ελληνισμού  Jeffrey.
Δεν γνωρίζω τι του απάντησε ο κύριος  Υ.Ε.Ν.
Εκείνο που γνωρίζω είναι  η απάντηση  αυτή.


Δεν έχετε καμία τέτοια εξουσία κύριε RAINCHENΒACH να επεμβαίνετε στην Ελληνική διοίκηση, δεν έχετε το ηθικό ανάστημα, διότι τα δάνεια που μας έδωσαν οι τράπεζες του Ρότσιλντ, με τη πατρίδα σας Γερμανία, είναι κλεμμένα χρήματα που τα κλέψατε από τον Ελληνικό Λαό, από το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα.
Μας δανειοδοτήσατε με χρήματα κλεμμένα, από το πλούτο του λαού μας, και από πάνω μας χρεώνετε με τοκογλυφικά επιτόκια.
Εσείς κύριε ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ απόγονοι Ούννων, Βανδάλων, Γότθων, και Βησιγότθων, ήρθατε εδώ στη κατοχή, κλέψατε το πλούτο του Ελληνικού Λαού, δολοφονήσατε τους πατέρες μας, και τα αδέλφια μας, και φύγατε ηττημένοι, και από πάνω σας βοηθήσαμε οικονομικώς για να επανασυστήσετε τη διχοτομημένη πατρίδα σας. Κλέψατε όλο το χρυσό της Ελλάδος, (τελικά κατέληξε στις τράπεζες του αφεντικού σας του Ρότσιλντ), πήρατε με βία κατοχικό δάνειο, και μας χρωστάτε πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις, με ποσά τέτοια που υπερβαίνουν τα δάνεια που μας δώσατε. Καιρός είναι να πατσίσουμε………..
Επομένως δεν έχετε καμία εξουσία να παραβιάζετε την εθνική μας κυριαρχία, σαν δανειστές, με δάνεια, που κλέψατε από εμάς.
Εσείς, μαζί με τον ΦΟΥΚΤΕΛ, που τον στείλανε τα αφεντικά σας να μας πάρει τη Θράκη μας, μαζί με τα λογιστάκια της τρόϊκα, να φύγετε αμέσως από τη χώρα μας. Εάν οι δοσίλογοι πολιτικοί μας, σας αποδέχονται σαν ανθύπατους της Ελλάδος, εμείς ο Ελληνικός Λαός, σας απελαύνουμε από τη πατρίδα μας.
Είσθε ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα, και στο Λαό της.
Αντλείτε την εξουσία σας, με δανεικά που κλέψατε από εμάς.
Οι εφιάλτες και δοσίλογοι πολιτικοί,  αντί να σας προσκυνούν,
οφείλουν να διαγράψουν άμεσα το χρέος, και να δηλώσουν ότι ο λαός μας δεν χρωστά τίποτε, αφού όλα όσα μας δώσατε σαν δανεικά, με τοκογλυφικά επιτόκια, είναι χρήματα που κλέψατε από τον Ελληνικό Λαό.
Να ενημερώσετε τους λαούς σας, ότι όλα όσα μας δανείσατε, τα είχατε κλέψει από εμάς, και όχι να μας βλέπει ο Γερμανικός λαός, σαν τους παρίες της Ευρώπης, ότι ζούμε με δικά του χρήματα.
Επαναλαμβάνω είσθε ανεπιθύμητοι σαν ανθύπατοι κυβερνήτες στην Ελλάδα. Καλοδεχούμενοι σαν επισκέπτες και προσκυνητές στο τόπο και λαό, που λεηλάτησαν και δολοφόνησαν οι πατέρες σας.
Εμείς ο Ελληνικός Λαός, σας απελαύνουμε από τη χώρα, σαν κατακτητές που αντλούν εξουσία με κλεμμένα δανεικά.
Είσθε ανεπιθύμητοι στη χώρα σαν ανθύπατοι…….

Επί τούτοις διατελώ,

                                       Φιλικώτατα

                                  Αντώνης  Γρυπαίος
                                  Πλοίαρχος/Διεθνολόγος

Υ.Γ.  Κλέψατε και Αρχαιολογικούς  θησαυρούς αμύθητης

         Αξίας…………
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah